Conference Calling: 070 - 663450

Telefonisch vergaderen van Voicemeeting is erg eenvoudig. Toch kunnen wij voorstellen dat u eerst wat uitgebreide informatie wilt over onze dienst Telefonisch Vergaderen.

Hoe plan ik een Conference Call?

Een conference call bij Voicemeeting inplannen is zeer eenvoudig. Wanneer u een conference call wilt inplannen, stuurt u de deelnemers een mailtje met:
- De toegangsnummer voor de conference call: 070 - 66 34 50
- Tijdstip van de vergadering
- Viercijferige pincode
Alle deelnemers bellen dan op het afgesproken tijdstip in via 070 - 66 34 50, toetsen de viercijferige pincode en de Telefonische Vergadering kan beginnen.

Hoe kom ik aan de viercijferige pincode?

U verzint zelf een viercijferige pincode en deze geeft u aan alle deelnemers door. Wanneer men ingebeld heeft op het 070 - 66 34 50 nummer en de afgesproken pincode intoetsen kan de vergadering van start gaan.

Is een Telefonische Vergadering hetzelfde als een conference call?

Ja, een Telefonische Vergadering is hetzelfde als een conference call. Het is heel goed mogelijk dat in België het woord "conference call" meer wordt gebruikt dan "Telefonische Vergadering".

Moet de voorzitter van een vergadering tijd reserveren bij Voicemeeting?

Nee. Voicemeeting hoeft niet op de hoogte gebracht te worden. U kunt gewoon 365 dagen, 24 uur per dag gebruik maken van Telefonisch Vergaderen. De dienst staat altijd ter beschikking. U en de andere deelnemers van de Telefonische Vergadering bellen het nummer 070 - 66 34 50, volg het menu, toest de pincode in en iedereen profiteert direct van de vele voordelen van Telefonisch Vergaderen.

Wat kost het om gebruik te maken van Voicemeeting?

Elke deelnemer een connectietarief van 5 ct bij uw eigen operator. En 15 cent per minuut (incl. BTW) om gebruik te maken van Voicemeeting. De kosten worden afgerekend per seconde. Er zijn verder geen kosten aan de dienst verbonden. Voicemeeting berekent dus geen vaste abonnementskosten.

Sommige operatoren berekenen meer dan 15 cent voor het bellen naar het 070-nummer. Belgacom klanten betalen altijd 15 cent per minuut. Wij adviseren u als u geen Belgacom klant bent, te informeren wat uw operator u in rekening brengt.  

Hoe worden de kosten de conference call in rekening gebracht

De kosten van het gebruik van Voicemeeting vindt u terug op uw factuur van uw huidige telecom provider. U hoeft namelijk geen contract af te sluiten voor het gebruik van Voicemeeting. 

Hoe lang mag een Telefonische Vergadering duren?

Een telefonische vergadering mag net zo lang duren als u wilt. Voicemeeting stelt geen beperkingen op het gebruik van de dienst.

Met hoeveel personen kunnen we tegelijk vergaderen?

Voicemeeting heeft het aantal deelnemers gemaximeerd op 30. Uit klantonderzoek is naar voren gekomen dat dit het maximale aantal is waarmee er ordelijk en efficiënt vergaderd kan worden.

Kunnen andere mensen dan de deelnemers meeluisteren?

Nee, dat is niet mogelijk tenzij u of de andere deelnemers de code van de vergadering door geeft aan anderen. Voicemeeting adviseert daarom de code zorgvuldig te bewaren.

Ik toets de code in maar Voicemeeting reageert niet

Het kan zijn dat uw toestel geen DTMF code meestuurt waardoor onze applicatie niet reageert. Raadpleeg of de handleiding die bij uw toestel hoort of een collega van de afdeling Telecommunicatie. Soms moet u eerst een "9" intoetsen voordat DTMF codes meegestuurd kunnen worden.

Zo, u weet nu alles over telefonisch vergaderen met Voicemeeting.

Bel 070-663450

Bel:
070-66 34 50

Direct telefonisch vergaderen